Cursussen

Bij PawFive bieden we cursussen aan voor elke leeftijd: of je hond een puppy, puber, volwassene of een senior is. Veel of weinig ervaring maakt niet uit. Wij bieden cursussen aan die aansluiten op de leeftijd & leerfase van je hond.

Belangrijke aankondiging

Beste cursisten van PawFive,

Zoals sommigen van jullie wellicht weten, heeft onze eigenaresse Masha Gubkina helaas te maken gehad met gezondheidsproblemen.

Ondanks de uitdagingen, is PawFive blijven draaien dankzij de inzet en toewijding van Maureen Kemeling. Zij heeft achter de schermen alle taken uitgevoerd, zodat onze groepslessen, cursussen en privélessen doorgingen zoals gepland.

We willen nu aankondigen dat Maureen’s rol binnen PawFive zal veranderen. Vanaf 26 augustus 2023 zal Maureen officieel de leiding over alle groepscursussen en privélessen nemen onder haar eigen hondenschool ‘Kemeling & Dogs Training’. Er zullen geen grote veranderingen plaatsvinden voor onze cursisten. Hoewel de naam van de groepscursussen en privélessen verandert, blijft het team en de inhoud van de cursussen hetzelfde. Mocht je vragen hebben of willen inschrijven voor een cursus stuur dan een bericht naar info@pawfive.nl en dan neemt Maureen contact met je op.

We hebben het volste vertrouwen dat het team deze overgang naadloos zal laten verlopen en dat de kwaliteit van onze dienstverlening even hoog zal blijven als altijd. Alle overige diensten van PawFive blijven onveranderd. Maureen blijft voorlopig ook het email beheer en administratie bij PawFive uitvoeren.

Hartelijk bedankt voor jullie begrip en blijvende steun.

Team PawFive

Wat krijg je bij elke groepscursus?

12 lessen (2 theorie & 10 praktijk)
45-60 minuten per les (afhankelijk van de groepsgrootte)
Hand-out van theorielessen
Deelnemerscertificaat
Persoonlijke huiswerkoefeningen per email
Aanvullende informatie voor jou en je hond per email
Gratis welkomstpakket

In de Puppycursus leer je samenwerken met je pup, je pup op te voeden en een aantal basisoefeningen. Ook komt socialisatie uitgebreid aan bod.

De Basiscursus is erop gericht dat jij en je hond een stevige basis krijgen voor een mooie band.

Je leert hoe je je hond traint om naast je te blijven staan, zitten of liggen wanneer hij prikkels ziet, zoals fietsers, auto’s, joggers, dieren & mensen. Het doel is dat je hond niet meer naar deze prikkels toe wil gaan en ontspannen naast je blijft.

Bij Gehoorzaamheid 1 ga je je vaardigheden met je hond naar een hoger niveau trainen. Door te oefenen wordt de gehoorzaamheid van je hond betrouwbaarder.

Bij Gehoorzaamheid 2 worden de oefeningen op een leuke manier uitgebreid en er komen veel nieuwe oefeningen aan bod. Het accent ligt op samenwerking.

Bij deze cursus maken jij en je hond op een recreatieve manier kennis met elementen uit diverse hondensporten.

Liever privélessen?

Wil je één op één aandacht? Is jouw hond (nog) niet geschikt voor lessen in groepsverband? Dit kan bijvoorbeeld omdat je hond te overprikkelt raakt in groepslessen, angstig/agressief is naar mensen of honden? Ben je slechthorend of heb je andere beperkingen? Dan kan je losse lessen of een volledige cursus volgen door middel van privélessen. Samen bekijken we wat het beste is voor jou en je hond.

Wat krijg je bij privélessen:

Meer persoonlijke aandacht
Aantal lessen & les duur naar keuze
Lessen wanneer het jou uitkomt
Gratis welkomstpakket

Veelgestelde vragen

Regelmatig krijgen wij vragen over onze cursussen. Hieronder hebben wij de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Kan ik dichtbij parkeren?
Ja, er is een parkeerterrein op het terrein van Landgoed Beukbergen. Hier kan je gratis parkeren.
We geven geen restitutie, maar kijken we of je de cursus op een ander moment kan afmaken. Je kan contact met ons opnemen als dit het geval is. Dan kijken we samen in overleg naar de beste oplossing.
Nee, de theorielessen zijn niet verplicht, maar worden wel sterk aangeraden. Tijdens de theorielessen leer je veel essentiële achtergrondinformatie die je zullen helpen om je hond veel beter te begrijpen en te trainen. Mocht je niet aanwezig kunnen zijn bij de theorielessen, neem even contact op met info@pawfive.nl. Dan kunnen we kijken of je de theorielessen mee kan doen met een andere groep.
Een halsband, een riem van max. 1,2 m, beloningsvoer, een fannypack of beloningszakje, matje en een Kong, snuffelmat of ander voer-speeltje om je hond tussen de oefeningen door bezig te kunnen houden. Na je aanmelding krijg je hier wat meer informatie over per email.