Cursussen

Bij PawFive bieden we cursussen aan voor elke leeftijd: of je hond een puppy, puber, volwassene of een senior is. Veel of weinig ervaring maakt niet uit. Wij bieden cursussen aan die aansluiten op de leeftijd & leerfase van je hond.

Wat krijg je bij elke groepscursus?

10 lessen (2 theorie & 8 praktijk)
45-60 minuten per les (afhankelijk van de groepsgrootte)
Hand-out van theorielessen
Deelnemerscertificaat
Persoonlijke huiswerkoefeningen per email
Aanvullende informatie voor jou en je hond per email
Gratis welkomstpakket
11/12

Bij Gehoorzaamheid 1 ga je je vaardigheden met je hond naar een hoger niveau trainen. Door te oefenen wordt de gehoorzaamheid van je hond betrouwbaarder.

06/01

Bij deze cursus leren jij en je hond gehoorzaamheidsoefeningen zo goed mogelijk te beheersen. Je maakt kennis met elementen uit diverse hondensporten.

06/01

De Basiscursus is erop gericht dat jij en je hond een stevige basis krijgen voor een mooie band.

12/01

Bij Gehoorzaamheid 2 worden de oefeningen op een leuke manier uitgebreid en er komen veel nieuwe oefeningen aan bod. Het accent ligt op samenwerking.

22/01

Is je hond geen puppy meer, maar heb je nog geen andere cursus met je hond gedaan dan is de Starterscursus iets voor jou.

22/01

In de Puppycursus leer je samenwerken met je pup, je pup op te voeden en een aantal basisoefeningen. Ook komt socialisatie uitgebreid aan bod.

Liever privélessen?

Wil je één op één aandacht? Is jouw hond (nog) niet geschikt voor lessen in groepsverband? Dit kan bijvoorbeeld omdat je hond te overprikkelt raakt in groepslessen, angstig/agressief is naar mensen of honden? Ben je slechthorend of heb je andere beperkingen? Dan kan je losse lessen of een volledige cursus volgen door middel van privélessen. Samen bekijken we wat het beste is voor jou en je hond.

Wat krijg je bij privélessen:

Meer persoonlijke aandacht
Aantal lessen & les duur naar keuze
Lessen wanneer het jou uitkomt
Gratis welkomstpakket

Veelgestelde vragen

Regelmatig krijgen wij vragen over onze cursussen. Hieronder hebben wij de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Kan ik dichtbij parkeren?
Ja, er is een parkeerterrein op het terrein van Landgoed Beukbergen. Hier kan je gratis parkeren.
We geven geen restitutie, maar kijken we of je de cursus op een ander moment kan afmaken. Je kan contact met ons opnemen als dit het geval is. Dan kijken we samen in overleg naar de beste oplossing.
Nee, de theorie lessen zijn niet verplicht, maar worden wel sterk aangeraden. Tijdens de theorielessen leer je veel essentiële achtergrondinformatie die je zullen helpen om je hond veel beter te begrijpen en te trainen. Mocht je niet aanwezig kunnen zijn bij de theorielessen, neem even contact op met info@pawfive.nl. Dan kunnen we kijken of je de theorielessen mee kan doen met een andere groep.
Een halsband, een riem van max. 1,2 m, beloningsvoer, een fannypack of beloningszakje, matje en een Kong, snuffelmat of ander voer-speeltje om je hond tussen de oefeningen door bezig te kunnen houden. Na je aanmelding krijg je hier wat meer informatie over per email.