Gehoorzaamheid 3

De cursus Gehoorzaamheid 3 is het vervolg op Gehoorzaamheid 2. Bij deze cursus maken jij en je hond elke les kennis met een andere hondensport of activiteit. Soms komen er gastdocenten een les verzorgen in een bepaalde sport. Elke cursus Gehoorzaamheid 3 is weer net wat anders. Uitdaging, maar ook plezier vormen een groot deel van deze cursus. Op een recreatieve manier maken jij en je hond kennis met elementen uit verschillende hondensporten zoals Obedience, IGP, Dog Dance, Speuren, Detectie en meer!

Als je met je hond al enige ervaring hebben met een Gehoorzaamheidscursus en je verwacht in een hogere groep te kunnen instromen, neem dan contact op met de info@pawfive.nl. Dan kan in overleg worden vastgesteld wat voor jullie samen het meest geschikte niveau is om te gaan deelnemen.

Belangrijke aankondiging

Beste cursisten van PawFive,

Zoals sommigen van jullie wellicht weten, heeft onze eigenaresse Masha Gubkina helaas te maken gehad met gezondheidsproblemen.

Ondanks de uitdagingen, is PawFive blijven draaien dankzij de inzet en toewijding van Maureen Kemeling. Zij heeft achter de schermen alle taken uitgevoerd, zodat onze groepslessen, cursussen en privélessen doorgingen zoals gepland.

We willen nu aankondigen dat Maureen’s rol binnen PawFive zal veranderen. Vanaf 26 augustus 2023 zal Maureen officieel de leiding over alle groepscursussen en privélessen nemen onder haar eigen hondenschool ‘Kemeling & Dogs Training’. Er zullen geen grote veranderingen plaatsvinden voor onze cursisten. Hoewel de naam van de groepscursussen en privélessen verandert, blijft het team en de inhoud van de cursussen hetzelfde. Mocht je vragen hebben of willen inschrijven voor een cursus stuur dan kan dat hier.

We hebben het volste vertrouwen dat het team deze overgang naadloos zal laten verlopen en dat de kwaliteit van onze dienstverlening even hoog zal blijven als altijd. Alle overige diensten van PawFive blijven onveranderd. Maureen blijft voorlopig ook het email beheer en administratie bij PawFive uitvoeren.

Hartelijk bedankt voor jullie begrip en blijvende steun.

Team PawFive

Wat krijg je bij deze cursus?

12 lessen (2 theorie & 10 praktijk)
Hand-out van theorielessen
Deelnemerscertificaat
Persoonlijke huiswerkoefeningen per email
Aanvullende informatie voor jou en je hond per email
Gratis welkomstpakket
€ 215,-

Leuk dat je bij ons lessen wilt volgen! Vul hieronder je gegevens in om je definitief in te schrijven.

Wat leer je in de praktijk?

  • Diverse oefeningen uit hondensporten en activiteiten, zoals:
  • Hond linksom en rechtsom pion sturen
  • Oefeningen op afstand
  • Kruipen
  • Turn en twist
  • Cirkel om je heen lopen
  • Tussen je benen gaan zitten

Wat leer je nog meer over je hond?

  • Over de hondenwereld, rasverenigingen en wedstrijden
  • Over hondensporten, zoals Agility, Obedience, Dog Dance, IPO, Flyball, Gedrag en Gehoorzaamheid, Uithoudingsvermogen, Jachttraining, Speuren, Detectie, Apporteersport, Frisbee, Breitensport, Canicross, Reddingswerk, Schapendrijven, Windhondenrennen, Mushen, Clean Bootspeuren en Waterwerk

Wat krijg je bij deze cursus?

12 lessen (2 theorie & 10 praktijk)
Hand-out van theorielessen
Deelnemerscertificaat
Persoonlijke huiswerkoefeningen per email
Aanvullende informatie voor jou en je hond per email
Gratis welkomstpakket