Privélessen

PawFive biedt elke cursus ook aan in de vorm van privélessen. Privélessen zijn geschikt voor iedereen.

  • Heb je behoefte aan één op één aandacht voor jou en je hond?
  • Wil je de dagen en tijden voor je lessen flexibel in kunnen plannen?
  • Wil je meer of minder dan één keer per week lessen uit de cursus volgen?
  • Valt je vakantie net middenin in een cursus, maar wil je niet wekenlang wachten op de volgende cursusdata?
  • Wil je een cursus in minder dan 10 weken afronden?

Of:

  • Kan je hond niet meedoen aan groepslessen wegens gezondheidsredenen?
  • Is je hond (nog) niet geschikt voor lessen is voor groepsverband wegens gedragsredenen? Dit kan bijvoorbeeld omdat je hond te overprikkelt raakt in groepslessen, angstig is voor mensen/ honden of agressief is naar mensen/ honden.

Soms is er (eerst) gedragstherapie nodig, voordat er met een cursus kan worden gestart. Dit bepaalt PawFive in overleg met de eigenaar.

Privélessen zijn ook geschikt voor baasjes die behoefte hebt aan lessen in aangepaste vorm of slechthorend zijn.

Belangrijke aankondiging

Beste cursisten van PawFive,

Zoals sommigen van jullie wellicht weten, heeft onze eigenaresse Masha Gubkina helaas te maken gehad met gezondheidsproblemen.

Ondanks de uitdagingen, is PawFive blijven draaien dankzij de inzet en toewijding van Maureen Kemeling. Zij heeft achter de schermen alle taken uitgevoerd, zodat onze groepslessen, cursussen en privélessen doorgingen zoals gepland.

We willen nu aankondigen dat Maureen’s rol binnen PawFive zal veranderen. Vanaf 26 augustus 2023 zal Maureen officieel de leiding over alle groepscursussen en privélessen nemen onder haar eigen hondenschool ‘Kemeling & Dogs Training’. Er zullen geen grote veranderingen plaatsvinden voor onze cursisten. Hoewel de naam van de groepscursussen en privélessen verandert, blijft het team en de inhoud van de cursussen hetzelfde. Mocht je vragen hebben of willen inschrijven voor een cursus stuur dan kan dat hier.

We hebben het volste vertrouwen dat het team deze overgang naadloos zal laten verlopen en dat de kwaliteit van onze dienstverlening even hoog zal blijven als altijd. Alle overige diensten van PawFive blijven onveranderd. Maureen blijft voorlopig ook het email beheer en administratie bij PawFive uitvoeren.

Hartelijk bedankt voor jullie begrip en blijvende steun.

Team PawFive

Wat krijg je bij privélessen?

Aantal lessen naar keuze
Advies op maat
Gratis Puppy E-book en Socialisatielijst (bij puppy’s & starters)
Persoonlijke huiswerkoefeningen per email
Aanvullende informatie voor jou en je hond per email
Gratis welkomstpakket

Leuk dat je bij ons één of meerdere privélessen wilt volgen! Vul hieronder je gegevens in om je in te schrijven en de betaling te voltooien. Zodra de betaling is afgerond, krijg je een bevestiging per email en nemen we telefonisch contact op voor het inplannen van de les(sen).

Privélessen van 30 minuten per keer, zijn voor de meeste hondeneigenaren en honden meer dan voldoende. Het is echter ook mogelijk om een privéles van 60 minuten per keer af te nemen.

Klanten die buiten de gemeente Zeist wonen, krijgen na afloop van een privéles een betaalverzoek voor de gemaakte reiskosten.

Veelgestelde vragen

Regelmatig krijgen wij vragen over onze privélessen. Bijvoorbeeld: Wat zijn de voordelen van privélessen ten opzichte van groepslessen? Hieronder hebben wij de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Wat zijn de reiskosten?
€ 0,23 per km, berekend via Google Maps.
In de privélessen krijgen jij en je hond de volle aandacht. Op basis van je behoeften wordt er een privé lesplan opgesteld. Er is genoeg ruimte voor al je vragen.
Privélessen kunnen plaatsvinden bij jou thuis of op een openbare plek. Dit ligt aan de hulpvraag en de training tijdens een privéles. Voor sommige oefeningen is het handig om bijvoorbeeld op straat of in een park te trainen.