Alicia Albers

Stagiaire hondentrainer
Foto Alicia

Alicia Albers heeft altijd een grote interesse gehad in honden. In 2007 heeft zij een tijdje in Engeland gewoond, waar ze haar middelbare school afrondde. Terug in Nederland startte zij de opleiding Grafisch Vormgeven, maar dit was toch niet helemaal haar ding. In 2013 is Alicia begonnen met de opleiding Integrale Veiligheidskunde (IVK). Na het afronden van deze opleiding, besloot Alicia om het roer volledig om te gooien.

Tijdens haar studie IVK is Alicia in contact gekomen met een hond genaamd Noah, een Welsh Springer Spaniël. Dit hondje had enige begeleiding nodig. Inmiddels woont Noah bij Alicia en haar vriend. “Door het geven en tonen van veel geduld, tijd, liefde en structuur kan ze zonder problemen een aantal uur alleen thuis zijn. Ook is ze van de medicatie en hulpmiddelen af.”

Alicia heeft besloten haar hart te volgen! Honden zijn altijd een rode draad in haar leven geweest. Toen ze drie jaar was, dacht ze dat ze een hond was. Toen ze zes jaar was, dacht ze dat het een beroep was. Ze haalt haar grootste geluk uit het bezig zijn met honden.

Momenteel is Alicia in opleiding tot Kynologisch Instructeur en Hondentrimster bij het Aeres Training Centre te Barneveld. In 2021 heeft ze bij Pawfive de workshop ‘Hondentaal’ en de workshop ‘EHBO bij honden’ gevolgd. In 2022 is ze bij PawFive begonnen met een stage om zich te ontwikkelen en kennis op te doen.

Opleidingen

    Opleidingen
  • Opleiding Kynologisch Instructeur, in opleiding bij het Aeres Training Centre
  • Opleiding Hondentrimster, in opleiding bij het Aeres Training Centre
  • Workshops
  • Workshop ‘Hondentaal,’ behaald bij PawFive
  • Workshop ‘EHBO bij honden,’ behaald bij PawFive