Daniek den Heeten

Stagiaire hondentrainer
Foto Daniek

Van jongs af aan wist Daniek al dat ze iets met dieren wilde gaan doen. Ze is opgegroeid tussen verschillende dieren. Honden, katten, konijnen, paarden, geiten en ga zo maar door. Ze vertelt: “Kinderen uit mijn klas dachten altijd dat ik op een kinderboerderij woonde.”

In 2017 is Daniek begonnen met de opleiding ‘Hondentrimmen’ in Barneveld. Sinds januari 2019 heeft Daniek een eigen trimsalon in Montfoort. Ze doet dit werk met heel veel plezier.

Daniek is vanuit huis met Labradors opgegroeid. Op dit moment heeft ze zelf geen hond, maar wel een hele lieve oppashond. “Milo, een Australian Shepherd, is wekelijks bij mij thuis en ik vind dat heerlijk. Ik geniet heel erg van zijn aanwezigheid en de lange wandelingen.”

Om haar kennis over honden en hondengedrag verder uit te breiden, volgt ze momenteel de opleiding tot Kynologisch Instructeur bij Kynotrain. In het kader van deze opleiding is Daniek begonnen met haar stage bij Pawfive. “Ik hoop hier heel veel te leren en ik kijk uit naar de komende periode.”

Opleidingen

    Opleidingen
  • Kynologisch Instructeur bij Kynotrain