Clickertraining in de praktijk

De workshop Clickertraining wordt in twee varianten aangeboden. De workshop Clickertraining (theorie) bestaat uit één deel. De workshop Clickertraining in de praktijk bestaat uit twee delen: een theoretisch deel en een praktijkgedeelte. In het praktijkgedeelte ga je met je hond kennismaken met clickertraining.

Tijdens deze workshop wordt uitgelegd wat clickertraining is en hoe je deze vorm van trainen kan inzetten. Je leert hoe je je puppy of hond nieuw gedrag kan aanleren en ook hoe je ze trucjes aanleert. Je leert hoe je clickertraining kan doen zowel met een clicker als met een clickerwoord. Dit gaan we oefenen in de praktijk. Alle honden kunnen leren met clickertraining, ook oudere honden die nog nooit te maken hebben gehad met een clicker.

Wat krijg je bij deze workshop?

De meest recente kennis over honden
Interactieve workshop met kennis, plezier en ontspanning
Hand-out & deelnemerscertificaat
Gratis welkomstpakket*

*Geldt niet bij online workshops

€ 50,- p.p.

Deel 1
Duur: 1,5 uur inclusief pauze.
Datum: vrijdag 4 juni 2021
Tijd: 19:00 – 20:30 uur
Locatie: Online

Deel 2
Duur: 1 uur
Datum: Op aanvraag
Tijd: Op aanvraag
Locatie: Landgoed Beukbergen

Leuk dat je bij ons een workshop wilt volgen! Vul hieronder je gegevens in om je in te schrijven en de betaling te voltooien. Zodra de betaling is afgerond, krijg je een bevestiging per email.

Let op: ingevulde gegevens worden exact zoals ingevuld op de deelnamecertificaten geprint.

Totaal bedrag € -

Wat komt er aan bod?

  • Wat is een clicker en waar gebruik je het voor?
  • Wat zijn de voor- en nadelen van clickertraining?
  • Clickerregels
  • Clicker valkuilen
  • Hoe leer ik mijn hond iets aan met behulp van een clicker?
  • Stappenplan clickertraining

Bijscholingspunten:

APDT-BeNe: 10 punten

Voor wie?

Deze workshop is geschikt voor mensen die binnenkort een puppy of hond krijgen en willen weten hoe ze hun hond kunnen gaan trainen. Je maakt kennis met de clickermethode en kan besluiten of deze vorm van trainen iets voor jou is. Ook hondeneigenaren die al een puppy of hond hebben kunnen kennismaken met deze trainingsmethode. Geen enkele hond (of eigenaar) is te oud om te starten met clickertraining. Verder is deze workshop geschikt voor iedereen die zijn algemene kennis van honden en honden trainen wilt vergroten.

Deze workshop is ook interessant voor medewerkers van hondenuitlaatservices, asielpersoneel en overige hondenprofessionals die kennis willen opdoen over clickertraining.

Hond: niet aanwezig bij het theoretische deel. Bij het praktijkgedeelte mag je hond mee. Ook kan je deelnemen zonder hond. Wij regelen dan een oefen-hond voor je.

Wat krijg je bij deze workshop?

De meest recente kennis over honden
Interactieve workshop met kennis, plezier en ontspanning
Hand-out & deelnemerscertificaat
Gratis welkomstpakket*