Aanbieding privélessen Basis pakket

Wij zoeken een balans tussen de veiligheid van onze klanten en medewerkers. De ontwikkeling van je hond staat echter niet stil. Om klanten toch van dienst te kunnen zijn bij het opvoeden, trainen en een betere band opbouwen met je hond, bieden wij beperkte privélessen aan. Om tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar privécursussen, bieden we sinds kort een aanbieding bij het volgen van een volledige cursus in de vorm van privélessen. Hierbij krijg je 8 privélessen inclusief examen en een deelname certificaat. Daarnaast krijg je een gratis theorieles van 2 uur die je helpt om je hond beter te begrijpen en te trainen.

Met de 8 privélessen is het mogelijk een goede fundering te leggen voor de ontwikkeling van je hond. Hier kan je profijt van hebben gedurende de rest van het leven van je puppy of hond. Tijdens de 8 privélessen focussen we op het verbeteren van jouw band met je hond en is het mogelijk een gepersonaliseerd trainingsplan op te stellen.

Voordelen van deze aanbieding

Lessen wanneer het jou uitkomt
Advies op maat
Gratis online theorieles van 2 uur
Persoonlijke huiswerkoefeningen per email
Aanvullende informatie voor jou en je hond per email
Gratis welkomstpakket

Totaal: € 260 excl. reiskosten*.

*Buiten de gemeente Zeist rekenen wij € 0,23 per km extra.

Leuk dat je gebruik wilt maken van de aanbieding! Vul hieronder je gegevens in om je in te schrijven en de betaling te voltooien. Zodra de betaling is afgerond, krijg je een bevestiging per email en nemen we telefonisch contact op voor het inplannen van de les(sen).

Privélessen van 30 minuten per keer, zijn voor de meeste hondeneigenaren en honden meer dan voldoende.

Klanten die buiten de gemeente Zeist wonen, krijgen na afloop van een privéles een betaalverzoek voor de gemaakte reiskosten.

"(Verplicht)" indicates required fields

Naam(Verplicht)
Alle hondenrassen zijn welkom!
Adresgegevens(Verplicht)
Hidden
0,00 €
Betaalmethode
American Express
Discover
MasterCard
Visa
Supported Credit Cards: American Express, Discover, MasterCard, Visa
 
Ik ga akkoord met(Verplicht)
0,00 €

Veelgestelde vragen

Regelmatig krijgen wij vragen over onze privélessen. Bijvoorbeeld: Wat zijn de voordelen van privélessen ten opzichte van groepslessen? Hieronder hebben wij de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Wat zijn de reiskosten?
€ 0,19 per km, berekend via Google Maps.
In de privélessen krijgen jij en je hond de volle aandacht. Op basis van je behoeften wordt er een privé lesplan opgesteld. Er is genoeg ruimte voor al je vragen.
Privélessen kunnen plaatsvinden bij jou thuis of op een openbare plek. Dit ligt aan de hulpvraag en de training tijdens een privéles. Voor sommige oefeningen is het handig om bijvoorbeeld op straat of in een park te trainen.