Honden die uitvallen

Honden kunnen uitvallen naar vreemde mensen, joggers, andere honden, paarden, andere dieren, etc. Bij uitvallen denk je misschien aan honden die luidkeels in de riem hangen, op twee poten staan, er alles aan doen om erbij te kunnen komen. Maar ook signalen zoals fixeren, verstijven, angstig piepen en weg proberen te rennen kunnen leiden tot een uitval.

Baasjes die een uitvallende hond hebben kunnen zich schamen, boos of verdriet voelen. Je kan het vertrouwen in je hond verliezen of geen zin meer hebben om te wandelen met je hond. In deze workshop bespreken we verschillende oorzaken van uitvallen. Indien je zelf een uitvallende hond hebt, proberen we vast te stellen wat de oorzaak is bij jouw hond. Door te begrijpen wat de oorzaken zijn van het gedrag van je hond, kan je beginnen met verandering aanbrengen. Elke hond heeft een individuele aanpak nodig en we bespreken diverse technieken die je kan gaan inzetten.

Wat krijg je bij deze workshop?

Krijg direct toegang voor 14 dagen
Mogelijkheid om vragen te stellen in de chat
Een stappenplan die je thuis kan uitprinten & bewaren
Hand-out & deelnemerscertificaat
€ 30,- p.p.

Leuk dat je bij ons een workshop wilt volgen! Vul hieronder je gegevens in om je in te schrijven en de betaling te voltooien. Zodra de betaling is afgerond, krijg je een bevestiging per email.

Let op: ingevulde gegevens worden exact zoals ingevuld op de deelnamecertificaten geprint.

Wat komt er aan bod?

  • Waarom vallen honden uit?
  • De basisemoties die achter een uitval zitten
  • Hoe kan je een uitval zien aankomen?
  • Hoe kan je een uitval afwenden?
  • Wat moet je doen tijdens een uitval?
  • Hoe kan je voorkomen dat je hond in de toekomst uitvalt?
  • Welke ondersteuning is er mogelijk op dit gebied?

Voor wie?

Deze workshop is geschikt voor iedereen die zijn algemene kennis van honden wilt vergroten. Daarnaast is deze workshop erg praktisch voor baasjes van uitvallende honden.

Deze workshop is ook interessant voor kynologisch instructeurs, medewerkers van hondenuitlaatservices, asielpersoneel, dierenartsen, dierenartsassistenten, hondengedragstherapeuten in opleiding en meer.

Hond: niet aanwezig bij deze workshop.

Bijscholingspunten:

APDT-BeNe: 10 punten

Veelgestelde vragen

Regelmatig krijgen wij vragen over onze workshops. Hieronder hebben wij de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Kan ik dichtbij parkeren?
Ja, er is een parkeerterrein op het terrein van Landgoed Beukbergen. Hier kan je gratis parkeren.
Nee, voor de workshop hoef je niks te kopen. Wij zorgen dat alle materialen aanwezig zijn.
Je hebt 14 dagen bedenktijd na betaling van de workshop. Mocht je na 14 dagen bedenktijd een workshop onverhoopt niet kunnen bijwonen, neem dan contact met ons op met info@pawfive.nl. We geven dan geen restitutie, maar kijken of je de workshop op een ander moment kan bijwonen.
Via de website kan je je inschrijven voor de workshop. Je ontvangt daarna een bevestiging van inschrijving per email. Daarnaast ontvang je een toegangslink waarmee je live kan deelnemen aan de workshop. Je kan direct deelnemen met de link en je hoeft geen extra programma’s te downloaden op je desktop, mobiel of tablet. Indien je niet live aanwezig bent, wordt automatisch geregeld dat je achteraf kan deelnemen.
Ja, je kan tijdens het inschrijven aangeven of je live aan de workshop wilt deelnemen of achteraf. Indien je je opgeeft voor live deelname, maar onverhoopt niet aanwezig bent zal je automatisch worden ingeschreven voor achteraf deelname. Bij deelname achteraf ontvang je binnen 48 uur na de workshop een email met een link. Hiermee kan je de workshop gedurende 14 dagen terugkijken. Je kan tijdens het terugkijken vragen stellen in de chat. Wij krijgen hier een notificatie van en zullen je vragen zo snel mogelijk via email beantwoorden. Nadat je hebt deelgenomen aan de workshop, ontvang je automatisch een hand-out, deelname certificaat en eventueel aanvullend materiaal (indien van toepassing).

Wat krijg je bij deze workshop?

De meest recente kennis over honden
Interactieve workshop met kennis en een persoonlijk advies
Hand-out & deelnemerscertificaat
Gratis welkomstpakket (niet bij online edities)