Workshops

Bij PawFive bieden we vele workshops aan met uiteenlopende onderwerpen. Breid je kennis over honden verder uit. Verdiep je meer in een onderwerp wat voor jou en je hond interessant is. Wil je juist even ontspannen of gewoon iets nieuws uitproberen met je hond? Of een keer wat leuks op doen hondengebied? Ook dat is mogelijk.

Wat krijg je bij elke workshop?

De meest recente kennis over honden
Interactieve workshops met kennis, plezier, ontspanning
Hand-out & deelnemerscertificaat
Bijscholingspunten (indien van toepassing)
Gratis welkomstpakket*

*Geldt niet bij online workshops

On Demand

Uitgebreide workshop over waarom honden uitvallen en wat je hieraan kan doen. Elke oorzaak heeft een andere aanpak nodig en hier gaan we uitgebreid op in.

On Demand

Een EHBO workshop kan levens redden! In deze workshop leer je wat je moet doen bij kleine ongelukjes en levensbedreigende situaties.

On Demand

Honden gebruiken hun hele lichaam om te praten. Leer de taal van honden begrijpen. Wat communiceren honden onderling en wat vertelt je hond aan jou?

On Demand

Leer niet alleen over rashonden, maar over álle honden. Wat zijn de effecten van een ras zijn op het karakter, de behoeften en de training van een hond?

On Demand

Verdiepende workshop over verschillende trainingsmethodes en hoe honden leren. Hierdoor leer jij je hond beter trainen.

On Demand

Leer hoe je je hond nieuwe trucjes en nieuw gedrag kan aanleren met behulp van een clicker. Leer de theorie achter de praktijk!

Op Aanvraag

Verwen je hond met een zelfgemaakte snuffelmat. Maak je eigen snuffelmat voor je hond met professionele begeleiding en een leuke sfeer.

Op Aanvraag

Maak samen met je kind(eren) een zelfgemaakte snuffelmat voor de hond!

On Demand

De Puppy Workshop biedt nieuwe en toekomstige puppy eigenaren essentiële informatie over het opvoeden & trainen van puppy’s.

On Demand

We leren kinderen om te gaan met honden. De kinderen leren hun eigen hond trainen en een paar leuke spelletjes. Plezier en leren staan centraal.

Liever een privé workshop?

Wil je liever een privé workshops volgen of een workshop op maat? Of samen met vriendinnen, familie of een besloten groep een workshop volgen? Zoek je workshop voor jou en je collega’s? Wil je een op maat gemaakte workshop of heb je aanvullende wensen? Informeer naar de mogelijkheden bij: info@pawfive.nl.

Veelgestelde vragen

Regelmatig krijgen wij vragen over onze workshops. Hieronder hebben wij de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Kan ik dichtbij parkeren?
Ja, er is een parkeerterrein op het terrein van Landgoed Beukbergen. Hier kan je gratis parkeren.
Nee, voor de workshop hoef je niks te kopen. Wij zorgen dat alle materialen aanwezig zijn.
Je hebt 14 dagen bedenktijd na betaling van de workshop. Mocht je na 14 dagen bedenktijd een workshop onverhoopt niet kunnen bijwonen, neem dan contact met ons op met info@pawfive.nl. We geven dan geen restitutie, maar kijken of je de workshop op een ander moment kan bijwonen.
Via de website kan je je inschrijven voor de workshop. Je ontvangt daarna een bevestiging van inschrijving per email. Daarnaast ontvang je een toegangslink waarmee je live kan deelnemen aan de workshop. Je kan direct deelnemen met de link en je hoeft geen extra programma’s te downloaden op je desktop, mobiel of tablet. Indien je niet live aanwezig bent, wordt automatisch geregeld dat je achteraf kan deelnemen.
Ja, je kan tijdens het inschrijven aangeven of je live aan de workshop wilt deelnemen of achteraf. Indien je je opgeeft voor live deelname, maar onverhoopt niet aanwezig bent zal je automatisch worden ingeschreven voor achteraf deelname. Bij deelname achteraf ontvang je binnen 48 uur na de workshop een email met een link. Hiermee kan je de workshop gedurende 14 dagen terugkijken. Je kan tijdens het terugkijken vragen stellen in de chat. Wij krijgen hier een notificatie van en zullen je vragen zo snel mogelijk via email beantwoorden. Nadat je hebt deelgenomen aan de workshop, ontvang je automatisch een hand-out, deelname certificaat en eventueel aanvullend materiaal (indien van toepassing).