Over ons

PawFive is een hondenschool die unieke trainingen van hoogwaardige kwaliteit biedt. Voor elke leerfase een klant en diens hond hebben we interactieve lessen boordevol praktijkvoorbeelden, videomateriaal en wetenschappelijk onderzoek. Of je nou alleen een puppycursus, een workshop of een uitgebreid traject wilt volgen: het kan allemaal bij PawFive! We leren je over het gedrag, het opvoeden, trainen en de gezondheid van jouw hond. Onderwerpen zoals lichaamstaal, basisbehoeftes, ontwikkeling van gedrag, leerprocessen, voeding en nog zoveel meer komen uitgebreid aan bod.

Onze visie

PawFive bestaat om de ontwikkeling tussen mensen en honden te bevorderen op een unieke en positieve manier.

Onze missie

PawFive leert mensen hoe ze honden kunnen begrijpen, opvoeden en trainen. Zo creëren we relaties tussen mensen en honden waarin geluk, balans, respect en samenwerking centraal staan.

Medewerkers

Bij PawFive werken momenteel de volgende mensen:

Masha Gubkina

Foto van Masha, Boris & Rosa

Kevin Mol

Foto van Kevin

Heb je interesse om bij een hondenschool te werken? Bekijk dan onze vacatures!

Publicaties, pers en media

Masha Gubkina van PawFive is op 8 januari 2021 geïnterviewd door de 5 Uur show van SBS6. Masha geeft een aantal tips hoe je een broodfokker herkent tijdens het aanschaffen van een puppy.

Masha Gubkina is op 10 februari 2021 door Hester Tielrooy geinterviewd over PawFive ‘Waarom doe je wat je doet?’ Hier vertelt ze hoe het is om een hondenschool op te zetten in de Corona-tijd, welke uitdagingen erbij komen kijken en welke kansen er waren.

Samenwerkingspartners

Wij werken samen met een aantal partners: