Workshops & Lezingen

Naast workshops voor hondeneigenaren, hebben wij ook workshops & lezingen ontwikkeld voor hondenprofessionals. Deze workshops & lezingen bieden verdieping in diverse onderwerpen. Voor deze workshops & lezingen is basiskennis op het gebied van honden vereist.

De workshops & lezingen voor professionals zijn geschikt voor o.a.: hondentrainers, kynologisch instructeurs, hondengedragstherapeuten (in opleiding), fokkers, dierenartsassistentes- en artsen, medewerkers van hondenuitlaatservices, dierenasielen, trimsalons, hondenpensions en meer.

Wat krijg je?

De meest recente wetenschappelijke kennis over honden
Interactieve workshops & lezingen voor bijscholing
Hand-out & deelnemerscertificaat
Bijscholingspunten (indien van toepassing)
Gratis welkomstpakket*

*Geldt niet bij online workshops & lezingen

Een workshop voor hondenprofessionals die willen kennismaken met de basisprincipes van clickertraining of hun kennis willen opfrissen.

Deze lezing bespreekt diverse wetenschappelijke onderzoeken en studies die zijn gedaan naar zowel intelligentie als cognitieve vaardigheden van honden.

Lezing over honden die uitvallen en wat daarachter zit. Wat te doen om uitvallen te voorkomen, wat te doen tijdens een uitval en na een uitval?

Lezing over hoogrisicohonden. Wat zijn hoogrisicohonden, wat is erover bekend en hoe kan je als hondenprofessional hiermee omgaan?

Veelgestelde vragen

Regelmatig krijgen wij vragen over onze workshops & lezingen. Hieronder hebben wij de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

De workshops (en lezingen) van PawFive worden veel gevolgd door hondenprofessionals. Leden van APDT Be-Ne kunnen bijscholingspunten ontvangen voor het volgen van diverse workshops van PawFive.

Wij kregen steeds meer de vraag van hondenprofessionals die lid zijn van andere organisaties, of zij zich ook bij PawFive konden laten bijscholen. Sommige organisaties kennen echter alleen bijscholingspunten toe, aan workshops en lezingen die expliciet gericht zijn op hondenprofessionals. Er worden soms zwaardere eisen gesteld aan de bijscholing en nascholing van hun geaccrediteerde leden. PawFive Professional is opgericht om aan de vraag van vele hondenprofessionals en diverse organisaties te kunnen voldoen.

Je hebt 14 dagen bedenktijd na betaling van de workshop of lezing. Mocht je na 14 dagen bedenktijd een workshop of lezing onverhoopt niet kunnen bijwonen, neem dan contact met ons op met info@pawfive.nl. We geven dan geen restitutie, maar kijken of je de workshop of lezing op een ander moment kan bijwonen.
Via de website kan je je inschrijven voor de workshop of lezing. Je ontvangt daarna een bevestiging van inschrijving per email. Uiterlijk op de dag van de workshop of lezing ontvang je een link waarmee je live kan deelnemen aan de workshop of lezing. Je kan direct deelnemen met de link en je hoeft geen extra programma’s te downloaden op je desktop, mobiel of tablet.

Nee, het is niet mogelijk de PawFive Professional workshops & lezingen achteraf te kijken.