Hondenrassen

Deze workshop gaat niet alleen over rashonden, maar over álle honden. We gaan kijken naar allerlei verschillende hondenrassen en rasgroepen. Welke effecten heeft het oorspronkelijke ras op een (niet-)rashond? Welk effect heeft een ras op het karakter, de behoeften en de training van een hond? Wat zijn werklijnen en showlijnen? In welke opzicht is het trainen van een Berner Sennen anders dan het trainen van een Labrador Retriever? Hoe kunnen hondeneigenaren daar rekening mee houden?

Dit en nog veel meer leer je in de workshop Hondenrassen!

Bij het inschrijven mag je ook aangeven of er één of meerdere specifieke rassen zijn waar je meer over zou willen weten. Tijdens de workshop proberen we hier rekening mee te houden.

Wat krijg je bij deze workshop?

De meest recente kennis over honden
Hand-out & deelnemerscertificaat
Gratis welkomstpakket (niet bij online edities)
Over vele rassen beschikken we ook over aanvullende informatiepakketten die we je online ter beschikking stellen.
€ 30,- p.p.

Duur: 2 uur
Datum: Momenteel alleen On Demand beschikbaar. Indien er een editie is gepland, verschijnt hier de eerstvolgende datum.
Tijd: 19:00 – 21:00

Locatie: Online

Leuk dat je bij ons een workshop wilt volgen! Vul hieronder je gegevens in om je in te schrijven en de betaling te voltooien. Zodra de betaling is afgerond, krijg je een bevestiging per email.

Let op: ingevulde gegevens worden exact zoals ingevuld op de deelnamecertificaten geprint.

Wat komt er aan bod?

  • Kennis over je hond en wat je in huis hebt
  • Waar diverse honden van oorsprong voor gefokt zijn
  • Welke invloed het ras heeft op de eigenschappen, behoeftes en training van de hond
  • Weet wat je van je hond kan verwachten
  • Welke hondensporten zijn geschikt voor welke rassen?
  • Wat doen kennel clubs, rasverenigingen en hondenshows?

Voor wie?

De workshop is voor zowel hondeneigenaren, als mensen die zich oriënteren op de aanschaf van een hond. Ook is de workshop heel leerzaam voor als je gewoon meer wilt leren over honden. Deze workshop kan ook interessant zijn voor medewerkers van hondenuitlaatservices, asielpersoneel, dierenartsassistenten en meer.

Hond: niet aanwezig bij deze workshop.

Bijscholingspunten:

APDT-BeNe: 10 punten

Veelgestelde vragen

Regelmatig krijgen wij vragen over onze workshops. Hieronder hebben wij de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Kan ik dichtbij parkeren?
Ja, er is een parkeerterrein op het terrein van Landgoed Beukbergen. Hier kan je gratis parkeren.
Nee, voor de workshop hoef je niks te kopen. Wij zorgen dat alle materialen aanwezig zijn.
Je hebt 14 dagen bedenktijd na betaling van de workshop. Mocht je na 14 dagen bedenktijd een workshop onverhoopt niet kunnen bijwonen, neem dan contact met ons op met info@pawfive.nl. We geven dan geen restitutie, maar kijken of je de workshop op een ander moment kan bijwonen.
Via de website kan je je inschrijven voor de workshop. Je ontvangt daarna een bevestiging van inschrijving per email. Daarnaast ontvang je een toegangslink waarmee je live kan deelnemen aan de workshop. Je kan direct deelnemen met de link en je hoeft geen extra programma’s te downloaden op je desktop, mobiel of tablet. Indien je niet live aanwezig bent, wordt automatisch geregeld dat je achteraf kan deelnemen.
Ja, je kan tijdens het inschrijven aangeven of je live aan de workshop wilt deelnemen of achteraf. Indien je je opgeeft voor live deelname, maar onverhoopt niet aanwezig bent zal je automatisch worden ingeschreven voor achteraf deelname. Bij deelname achteraf ontvang je binnen 48 uur na de workshop een email met een link. Hiermee kan je de workshop gedurende 14 dagen terugkijken. Je kan tijdens het terugkijken vragen stellen in de chat. Wij krijgen hier een notificatie van en zullen je vragen zo snel mogelijk via email beantwoorden. Nadat je hebt deelgenomen aan de workshop, ontvang je automatisch een hand-out, deelname certificaat en eventueel aanvullend materiaal (indien van toepassing).

Wat krijg je bij deze workshop?

De meest recente kennis over honden
Hand-out & deelnemerscertificaat
Gratis welkomstpakket (niet bij online edities)
Over vele rassen beschikken we ook over aanvullende informatiepakketten die we je online ter beschikking stellen.