Kind & Hond

Deze workshop is opgebouwd uit twee delen, waarvan deel 1 geschikt is voor ouders, opa’s, oma’s en iedereen die meer wilt weten over de omgang tussen kind en hond. Deel 2 is een leuke interactieve les gericht op kinderen en honden.

We gaan aan de slag met nuttige, maar ook erg leuke oefeningen gericht op omgaan met honden. We hebben het over hoe kinderen kunnen omgaan met honden. Hoe weet je of een hond iets wel of niet leuk vindt? De kinderen leren hun eigen hond trainen en een paar leuke spelletjes. Plezier, leren en het verbeteren van de omgang tussen kinderen en honden staat hierin centraal.

Wat krijg je bij deze workshop?

De meest recente kennis over honden
Hand-out & deelnemerscertificaat
Lesmateriaal voor kinderen (niet bij online edities)
Gratis welkomstpakket (niet bij online edities)

Deel 1: € 30,- p.p.
Deel 1 & 2: € 49,95 per kind* & begeleider

*€ 25,- extra per kind.

Deel 1
Duur: 1,5 uur
Datum: Alleen on demand beschikbaar
Tijd: Alleen on demand beschikbaar
Locatie: Online

Deel 2
Duur: 1 uur
Datum: Alleen on demand beschikbaar
Tijd: Alleen on demand beschikbaar
Locatie: Landgoed Beukbergen

Leuk dat je bij ons een workshop wilt volgen! Vul hieronder je gegevens in om je in te schrijven en de betaling te voltooien. Zodra de betaling is afgerond, krijg je een bevestiging per email.

Let op: ingevulde gegevens worden exact zoals ingevuld op de deelnamecertificaten geprint.

Wat komt er aan bod?

  • Hoe kan je kinderen leren prettig en veilig om te gaan met honden?
  • Hoe kan je je hond leren omgaan met kinderen?
  • Wat zijn risicosituaties bij honden en kinderen samen?
  • Stress signalen en agressie ladder bij honden
  • Wat zijn geschikte spelletjes voor honden en kinderen?

Deel 1: Theorieles voor volwassenen (zonder kinderen).
Deel 2: Praktijkles voor kinderen en honden (en hun begeleiders).

Voorwaarde: Bij deel 2 moet er een begeleider van de kinderen aanwezig zijn.

Hond: Alleen aanwezig bij deel 2

Voor wie?

Deel 1 van de workshop is geschikt voor iedereen die meer wilt weten over de omgang tussen kinderen en honden. Voor ouders, opa’s, oma’s, mensen die vaak oppaskinderen of buurkinderen over de vloer krijgen of mensen die hun algemene kennis rondom honden willen uitbreiden. Deel 2 is een leuke, interactieve les over honden gericht op kinderen tussen de 8 en 13 jaar.

Deze workshop is ook interessant voor hondenprofessionals die basiskennis willen opdoen over de omgang tussen kinderen en honden, risiciosituaties en het begeleiden van kinderen en honden.

Bijscholingspunten:

APDT-BeNe: 10 punten

Veelgestelde vragen

Regelmatig krijgen wij vragen over onze workshops. Hieronder hebben wij de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Kan ik dichtbij parkeren?
Ja, er is een parkeerterrein op het terrein van Landgoed Beukbergen. Hier kan je gratis parkeren.
Nee, voor de workshop hoef je niks te kopen. Wij zorgen dat alle materialen aanwezig zijn.
Je hebt 14 dagen bedenktijd na betaling van de workshop. Mocht je na 14 dagen bedenktijd een workshop onverhoopt niet kunnen bijwonen, neem dan contact met ons op met info@pawfive.nl. We geven dan geen restitutie, maar kijken of je de workshop op een ander moment kan bijwonen.
Via de website kan je je inschrijven voor de workshop. Je ontvangt daarna een bevestiging van inschrijving per email. Daarnaast ontvang je een toegangslink waarmee je live kan deelnemen aan de workshop. Je kan direct deelnemen met de link en je hoeft geen extra programma’s te downloaden op je desktop, mobiel of tablet. Indien je niet live aanwezig bent, wordt automatisch geregeld dat je achteraf kan deelnemen.
Ja, je kan tijdens het inschrijven aangeven of je live aan de workshop wilt deelnemen of achteraf. Indien je je opgeeft voor live deelname, maar onverhoopt niet aanwezig bent zal je automatisch worden ingeschreven voor achteraf deelname. Bij deelname achteraf ontvang je binnen 48 uur na de workshop een email met een link. Hiermee kan je de workshop gedurende 14 dagen terugkijken. Je kan tijdens het terugkijken vragen stellen in de chat. Wij krijgen hier een notificatie van en zullen je vragen zo snel mogelijk via email beantwoorden. Nadat je hebt deelgenomen aan de workshop, ontvang je automatisch een hand-out, deelname certificaat en eventueel aanvullend materiaal (indien van toepassing).

Wat krijg je bij deze workshop?

De meest recente kennis over honden
Hand-out & deelnemerscertificaat
Lesmateriaal voor kinderen
Gratis welkomstpakket (niet bij online edities)