Puppy Workshop

De Puppy Workshop biedt nieuwe en toekomstige puppy eigenaren essentiële informatie over het opvoeden van puppy’s. Wat komt er allemaal kijken bij het opvoeden van een puppy in huis? Hoe kan je een goede band opbouwen met je hond? Hoe moet je een puppy socialiseren? Hoe voorkom je probleemgedrag? Hoe leer je dingen aan of juist af? Dit en nog veel meer leer je bij de Puppy Workshop.

Deelnemers van de Puppy Workshop ontvangen ook het Puppy E-book. Hierin staan nog meer handige tips voor de eerste tijd met een puppy in huis.

Wat krijg je bij deze workshop?

De meest recente kennis over honden
Hand-out & deelnemerscertificaat
Gratis Puppy e-book & Socialisatielijst
Gratis welkomstpakket (niet bij online edities)
€ 30,- p.p.
Krijg direct toegang tot de online workshop

Duur: 2 uur

Leuk dat je bij ons een workshop wilt volgen! Vul hieronder je gegevens in om je in te schrijven en de betaling te voltooien. Zodra de betaling is afgerond, krijg je een bevestiging per email.

Let op: ingevulde gegevens worden exact zoals ingevuld op de deelnamecertificaten geprint.

Wat komt er aan bod?

  • Hoe moet ik een puppy opvoeden?
  • Ontwikkelingsfases van de hond
  • Socialisatie
  • Lichaamstaal en stress signalen
  • Aversieve training versus positieve training
  • Afstamming van de hond
  • Het hondenlichaam

Voor wie?

Deze workshop is geschikt voor iedereen die zijn algemene kennis van puppy’s wilt vergroten. Daarnaast is deze workshop erg praktisch voor huidige en toekomstige puppy eigenaren. Zelfs nieuwe eigenaren die sinds kort een wat oudere hond in huis hebben, kunnen veel handige informatie halen uit deze workshop. Deze workshop kan ook interessant zijn voor medewerkers van hondenuitlaatservices, asielpersoneel, dierenartsassistenten en meer.

Let op: De Puppy Workshop biedt dezelfde informatie als de theorielessen van de Puppycursus en de Starterscursus.

Hond: niet aanwezig bij deze workshop.

Bijscholingspunten:

APDT-BeNe: 10 punten

Veelgestelde vragen

Regelmatig krijgen wij vragen over onze workshops. Hieronder hebben wij de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Kan ik dichtbij parkeren?
Ja, er is een parkeerterrein op het terrein van Landgoed Beukbergen. Hier kan je gratis parkeren.
Nee, voor de workshop hoef je niks te kopen. Wij zorgen dat alle materialen aanwezig zijn.
Je hebt 14 dagen bedenktijd na betaling van de workshop. Mocht je na 14 dagen bedenktijd een workshop onverhoopt niet kunnen bijwonen, neem dan contact met ons op met info@pawfive.nl. We geven dan geen restitutie, maar kijken of je de workshop op een ander moment kan bijwonen.
Via de website kan je je inschrijven voor de workshop. Je ontvangt daarna een bevestiging van inschrijving per email. Daarnaast ontvang je een toegangslink waarmee je live kan deelnemen aan de workshop. Je kan direct deelnemen met de link en je hoeft geen extra programma’s te downloaden op je desktop, mobiel of tablet. Indien je niet live aanwezig bent, wordt automatisch geregeld dat je achteraf kan deelnemen.
Ja, je kan tijdens het inschrijven aangeven of je live aan de workshop wilt deelnemen of achteraf. Indien je je opgeeft voor live deelname, maar onverhoopt niet aanwezig bent zal je automatisch worden ingeschreven voor achteraf deelname. Bij deelname achteraf ontvang je binnen 48 uur na de workshop een email met een link. Hiermee kan je de workshop gedurende 14 dagen terugkijken. Je kan tijdens het terugkijken vragen stellen in de chat. Wij krijgen hier een notificatie van en zullen je vragen zo snel mogelijk via email beantwoorden. Nadat je hebt deelgenomen aan de workshop, ontvang je automatisch een hand-out, deelname certificaat en eventueel aanvullend materiaal (indien van toepassing).

Wat krijg je bij deze workshop?

De meest recente kennis over honden
Hand-out & deelnemerscertificaat
Gratis Puppy e-book & Socialisatielijst
Gratis welkomstpakket (niet bij online edities)