Snuffelmat maken

Bij de privé workshop bespreken we wat een snuffelmat is en waarvoor je de snuffelmat kan gebruiken. We hebben het over het effect van snuffelen op honden. We bekijken alle voordelen van de snuffelmat. Daarna gaan we echt aan de slag! Stap voor stap wordt je begeleid bij het maken van een snuffelmat in je gewenste maat en kleuren. Je leert eenvoudig een snuffelmat maken. Loop je even vast? Dan helpen we je direct. Zo maak je eenvoudig kennis met het principe van een snuffelmat maken. Doordat het in groepsverband is ben je samen creatief en gezellig bezig.

Heb je de smaak te pakken en wil je nog een snuffelmat maken of cadeau geven? Dan kan je direct bij ons meer Doe het Zelf-pakketten in de gewenste maat aanschaffen.

Wat krijg je bij deze workshop?

Het benodigde materiaal om een eigen snuffelmat te maken
Hand-out & deelnemerscertificaat
E-book ‘Snuffelmat handleiding’ met uitgebreide informatie en instructies om thuis aan de slag te gaan!
Gratis welkomstpakket

Wil je samen met je kind(eren) een snuffelmat maken? Dan kan dat bij onze speciale Kinderworkshop Snuffelmat maken.

vanaf € 30,- p.p.

Duur: 1 uur
Datum: Op aanvraag
Tijd: Op aanvraag
Locatie: In overleg

Leuk dat je bij ons een workshop wilt volgen! Vul hieronder je gegevens in om je in te schrijven en de betaling te voltooien. Zodra de betaling is afgerond, krijg je een bevestiging per email.

Let op: ingevulde gegevens worden exact zoals ingevuld op de deelnamecertificaten geprint.

Wat komt er aan bod?

  • Het effect van snuffelen op de gezondheid van honden
  • De voordelen van een snuffelmat
  • Snuffelmat maken
  • Snuffelmat inspiratie

Privé workshop

Wil je graag met je collega’s, vriendinnen, familie of andere groep personen een privé workshop ‘Snuffelmat maken’ doen? Of wil je samen met een besloten groep kinderen de kinderworkshop doen? Stuur dan een mailtje naar info@pawfive.nl voor meer informatie.

Voor wie?

Deze workshop is geschikt voor iedereen die een snuffelmat wilt maken voor honden.

Deze workshop is ook interessant voor kynologisch instructeurs & hondengedragstherapeuten in opleiding, medewerkers van hondenuitlaatservices, asielpersoneel en andere hondenprofessionals die kennis willen maken met het maken van een snuffelmat.

Hond: niet aanwezig bij deze workshop.

Bijscholingspunten:

APDT-BeNe: 10 punten

Veelgestelde vragen

Regelmatig krijgen wij vragen over onze workshops. Hieronder hebben wij de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Kan ik dichtbij parkeren?
Ja, er is een parkeerterrein op het terrein van Landgoed Beukbergen. Hier kan je gratis parkeren.
Nee, voor de workshop hoef je niks te kopen. Wij zorgen dat alle materialen aanwezig zijn.
Je hebt 14 dagen bedenktijd na betaling van de workshop. Mocht je na 14 dagen bedenktijd een workshop onverhoopt niet kunnen bijwonen, neem dan contact met ons op met info@pawfive.nl. We geven dan geen restitutie, maar kijken of je de workshop op een ander moment kan bijwonen.
Via de website kan je je inschrijven voor de workshop. Je ontvangt daarna een bevestiging van inschrijving per email. Daarnaast ontvang je een toegangslink waarmee je live kan deelnemen aan de workshop. Je kan direct deelnemen met de link en je hoeft geen extra programma’s te downloaden op je desktop, mobiel of tablet. Indien je niet live aanwezig bent, wordt automatisch geregeld dat je achteraf kan deelnemen.
Ja, je kan tijdens het inschrijven aangeven of je live aan de workshop wilt deelnemen of achteraf. Indien je je opgeeft voor live deelname, maar onverhoopt niet aanwezig bent zal je automatisch worden ingeschreven voor achteraf deelname. Bij deelname achteraf ontvang je binnen 48 uur na de workshop een email met een link. Hiermee kan je de workshop gedurende 14 dagen terugkijken. Je kan tijdens het terugkijken vragen stellen in de chat. Wij krijgen hier een notificatie van en zullen je vragen zo snel mogelijk via email beantwoorden. Nadat je hebt deelgenomen aan de workshop, ontvang je automatisch een hand-out, deelname certificaat en eventueel aanvullend materiaal (indien van toepassing).

Wat krijg je bij deze workshop?

Het benodigde materiaal om een kleine snuffelmat te maken
Hand-out & deelnemerscertificaat
E-book ‘Snuffelmat handleiding’ met uitgebreide informatie en instructies om thuis aan de slag te gaan!
Gratis welkomstpakket