Webinars

Bij PawFive willen we onze kennis toegankelijk maken voor een breed publiek. Daarom biedt PawFive regelmatig gratis webinars aan. Zo kan je zeer laagdrempelig kennismaken met PawFive. Het maakt niet uit of je wel of geen hond hebt, overweegt om een hond aan te schaffen of alleen een keer iets wilt leren over honden. Zo lang je interesse hebt in honden ben je welkom!

Kom jij je kennis op het gebied van honden uitbreiden?

Wat krijg je bij elke webinar?

Een uur vol informatie over honden
Nieuwe inzichten over honden
Mogelijkheid om vragen te stellen
Gratis hand-out met alle informatie

Momenteel bieden wij de volgende gratis webinars aan:

Webinar die deelnemers de kans geeft om al hun vragen over honden te kunnen stellen: van algemene vragen tot vragen over jouw hond!

Webinar over honden in het algemeen. Je krijgt interessante, toegankelijke informatie over honden, opvoeding, gezondheid en positief trainen.

Veelgestelde vragen

Regelmatig krijgen wij vragen over onze webinars. Hieronder hebben wij de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Hoe volg ik de webinar?
Via de website kan je je inschrijven voor de webinar. Je ontvangt daarna een bevestiging van inschrijving per email. Uiterlijk op de dag van de webinar ontvang je een link waarmee je live kan deelnemen aan de webinar. Je kan direct deelnemen met de link en je hoeft geen extra programma’s te downloaden op je desktop, mobiel of tablet.
Als je aanwezig was tijdens de webinar, ontvang je na afloop een deelname certificaat per email.
Deelname aan de webinar is alleen live mogelijk. Achteraf bekijken van de webinar is niet mogelijk. Na de webinar ontvang je per email een hand-out, zodat je alles op je gemak terug kan kijken.