Hondentaal

Honden ‘praten’ op verschillende manieren, maar wij mensen verstaan ze niet altijd. In deze workshop leer je wat je hond je probeert te vertellen. Ook leer je waar je op moet letten om zijn taal te leren begrijpen. Wil jij weten of een hond blij is of met rust gelaten wilt worden? Of wat de staart van de hond je kan vertellen over zijn emoties? Wat betekent het als je hond trilt? Wat vertelt het gedrag van een hond nog meer?

Wil jij niet alleen jouw honden kunnen begrijpen, maar ook vreemde honden? Kom je je tijdens werk regelmatig in aanraking met honden? Of wil je weten wat je moet doen als een vreemde hond op je af komt rennen? Dit en nog veel meer leer je in de workshop Hondentaal!

Wat krijg je bij deze workshop?

De meest recente kennis over honden
Interactieve workshop met kennis, plezier en ontspanning
Hand-out & deelnemerscertificaat
Gratis welkomstpakket (niet bij online edities)
€ 30,- p.p.

Duur: 2 uur
Datum: Momenteel alleen On Demand beschikbaar. Indien er een editie is gepland, verschijnt hier de eerstvolgende datum.
Tijd: 19:00 – 21:00

Locatie: Online

Leuk dat je bij ons een workshop wilt volgen! Vul hieronder je gegevens in om je in te schrijven en de betaling te voltooien. Zodra de betaling is afgerond, krijg je een bevestiging per email.

Let op: ingevulde gegevens worden exact zoals ingevuld op de deelnamecertificaten geprint.

Wat komt er aan bod?

  • Hoe communiceert een hond?
  • Wat betekenen de geluiden die honden maken?
  • Hoe communiceren honden met geur?
  • Wat kan je lezen uit de lichaamshouding van een hond?
  • Lichaamstaal (mimiek, ogen, bek, oren, staart, vacht)
  • Hoe herken je een ontspannen, gespannen en angstige hond?
  • Informatie over uitvallende honden en hoe je dit kan zien aankomen.

Voor wie?

Deze workshop is niet alleen interessant voor hondeneigenaren, maar iedereen die beter wilt begrijpen hoe honden communiceren. Deze workshop is ook interessant voor medewerkers van hondenuitlaatservices, asielpersoneel, dierenartsassistenten etc. die basiskennis willen opdoen over hondentaal.

Hond: niet aanwezig bij deze workshop.

Bijscholingspunten:

APDT-BeNe: 10 punten

Veelgestelde vragen

Regelmatig krijgen wij vragen over onze workshops. Hieronder hebben wij de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Kan ik dichtbij parkeren?
Ja, er is een parkeerterrein op het terrein van Landgoed Beukbergen. Hier kan je gratis parkeren.
Nee, voor de workshop hoef je niks te kopen. Wij zorgen dat alle materialen aanwezig zijn.
Je hebt 14 dagen bedenktijd na betaling van de workshop. Mocht je na 14 dagen bedenktijd een workshop onverhoopt niet kunnen bijwonen, neem dan contact met ons op met info@pawfive.nl. We geven dan geen restitutie, maar kijken of je de workshop op een ander moment kan bijwonen.
Via de website kan je je inschrijven voor de workshop. Je ontvangt daarna een bevestiging van inschrijving per email. Daarnaast ontvang je een toegangslink waarmee je live kan deelnemen aan de workshop. Je kan direct deelnemen met de link en je hoeft geen extra programma’s te downloaden op je desktop, mobiel of tablet. Indien je niet live aanwezig bent, wordt automatisch geregeld dat je achteraf kan deelnemen.
Ja, je kan tijdens het inschrijven aangeven of je live aan de workshop wilt deelnemen of achteraf. Indien je je opgeeft voor live deelname, maar onverhoopt niet aanwezig bent zal je automatisch worden ingeschreven voor achteraf deelname. Bij deelname achteraf ontvang je binnen 48 uur na de workshop een email met een link. Hiermee kan je de workshop gedurende 14 dagen terugkijken. Je kan tijdens het terugkijken vragen stellen in de chat. Wij krijgen hier een notificatie van en zullen je vragen zo snel mogelijk via email beantwoorden. Nadat je hebt deelgenomen aan de workshop, ontvang je automatisch een hand-out, deelname certificaat en eventueel aanvullend materiaal (indien van toepassing).

Wat krijg je bij deze workshop?

De meest recente kennis over honden
Interactieve workshop met kennis, plezier en ontspanning
Hand-out & deelnemerscertificaat
Gratis welkomstpakket (niet bij online edities)