Professional

Naast het geven van workshops voor hondeneigenaren, hebben wij ook diensten ontwikkeld voor hondenprofessionals en -organisaties. Zo bieden we verdiepende workshops en lezingen aan voor hondenprofessionals.

Ook biedt PawFive privé workshops en lezingen voor rasverenigingen, dierenasielen, fokkers, hondenscholen, dierenartsenpraktijken, studieverenigingen, scholen en andere organisaties. Daarnaast is PawFive beschikbaar voor lezingen, workshops, demonstraties en meer op evenementen. Kijk hieronder voor de mogelijkheden.

Workshops die meer verdieping bieden in diverse onderwerpen. Voor deze workshops is basiskennis op het gebied van honden vereist.

Wil jij één van onze workshops of lezingen privé aanbieden aan jouw klanten, leden of medewerkers? Of wil jij een geheel op maat gemaakte workshop? Dat kan!

PawFive is beschikbaar voor lezingen, workshops, demonstraties en andere mogelijkheden op diverse evenementen.

Veelgestelde vragen

Regelmatig krijgen wij vragen over de diensten van PawFive Professional. Hieronder hebben wij de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

De workshops (en lezingen) van PawFive worden veel gevolgd door hondenprofessionals. Leden van APDT Be-Ne kunnen bijscholingspunten ontvangen voor het volgen van diverse workshops van PawFive.

Wij kregen steeds meer de vraag van hondenprofessionals die lid zijn van andere organisaties, of zij zich ook bij PawFive konden laten bijscholen. Sommige organisaties kennen echter alleen bijscholingspunten toe, aan workshops en lezingen die expliciet gericht zijn op hondenprofessionals. Er worden soms zwaardere eisen gesteld aan de bijscholing en nascholing van hun geaccrediteerde leden. PawFive Professional is opgericht om aan de vraag van vele hondenprofessionals en diverse organisaties te kunnen voldoen.

Je hebt 14 dagen bedenktijd na betaling van de workshop. Mocht je na 14 dagen bedenktijd een workshop onverhoopt niet kunnen bijwonen, neem dan contact met ons op met info@pawfive.nl. We geven dan geen restitutie, maar kijken of je de workshop op een ander moment kan bijwonen.
Via de website kan je je inschrijven voor de workshop. Je ontvangt daarna een bevestiging van inschrijving per email. Uiterlijk op de dag van de workshop ontvang je een link waarmee je live kan deelnemen aan de workshop. Je kan direct deelnemen met de link en je hoeft geen extra programma’s te downloaden op je desktop, mobiel of tablet.

Nee, het is niet mogelijk de PawFive Professional workshops & lezingen achteraf te kijken.