Privé workshop of lezing

Wil je een privé workshops boeken of een workshop op maat? Zoek je workshop voor jou en je collega’s? Of wil je je klanten of leden iets bijzonders aanbieden? Of wil je als onderwijsinstelling extra bijscholingsmogelijkheden aanbieden?

Wil je een op maat gemaakte workshop of heb je aanvullende wensen? Informeer naar de mogelijkheden.

Geschikt voor onder andere:

Hondenscholen
Rasverenigingen
Dierenasielen
Dierenwinkels
Dierenartspraktijken
Landelijke honden- en dierenorganisaties
Basisscholen en middelbare scholen
Onderwijsinstellingen dieropleidingen (MBO, HBO, WO)
Studentenverenigingen dieropleidingen (MBO, HBO, WO)
Overige organisaties in de dierenbranche
Andere bedrijven en organisaties

PawFive heeft bij de onder andere deze organisaties een workshop georganiseerd:

Stichting Dierenlot – september 2021 & mei 2022

Workshop Hondenrassen

Special Dogs – juli 2021

Workshop EHBO bij honden

Dierenkliniek Zeist – juli 2021

Workshop Hondentaal

Gordon Setter Vereniging Nederland – juni 2021 & maart 2021

Workshop EHBO bij honden
Workshop Hondentaal

Vereniging van Liefhebbers van de Engelse Setter – juni 2021 & maart 2021

Workshop EHBO bij honden
Workshop Hondentaal

"(Verplicht)" indicates required fields

Naam(Verplicht)
Ik ga akkoord met(Verplicht)

Veelgestelde vragen

Regelmatig krijgen wij vragen over onze privé workshops en lezingen. Hieronder hebben wij de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Voor een offerte voor een lezing of workshop kan je contact met ons opnemen via de button ‘Contact opnemen.’ Je kan ook een mail sturen met je wensen naar info@pawfive.nl.

Het aantal deelnemers bepalen jullie helemaal zelf. Graag ontvangen we van te voren een indicatie van het aantal deelnemers.

Uiteraard houden we rekening met de actuele Corona-maatregelen. Indien de Corona-maatregelen wijzigen, dienen wij ons aan de wettelijke maatregelen te houden. Hierdoor kan het maximaal aantal deelnemers wijzigen op de dag van de workshop of lezing, ten opzichte van wat er vooraf is afgesproken. Wij rekenen op uw begrip hiervoor.

Bij online workshops of lezingen is het maximaal aantal deelnemers afhankelijk van het systeem waarmee we worden gevraagd te werken. Indien we de workshop of lezing via ‘ons syteem’ WebinarGeek verzorgen, kunnen er maximaal 100 deelnemers deelnemen.

Dit kan via diverse mogelijkheden. Wij denken graag mee met jullie wensen en zijn flexibel.

Indien jullie zelf gebruik maken van een systeem en hiermee willen werken, is dit mogelijk. Wij kunnen de online workshops of lezingen ook aanbieden via WebinarGeek. Er kunnen dan maximaal 100 deelnemers deelnemen. Tijdens de workshop bieden wij technische support aan via ons telefoonnummer en emailadres info@pawfive.nl.

Ja, indien gewenst bieden wij deelnemers de mogelijkheid om zowel live als achteraf deel te nemen. Indien mensen de workshop live hebben gevolgd, maar een stuk gemist of willen terugkijken is dit ook mogelijk. Terugkijken is mogelijk met de link die ze hebben ontvangen voor live deelname. Deelnemers die achteraf deelnemen ontvangen binnen 48 uur na de workshop een email met een link. Hiermee kan de workshop gedurende 14 dagen teruggekeken worden. Tijdens het terugkijken kunnen vragen gesteld worden in de chat. Wij krijgen hier een notificatie van en zullen de vragen zo snel mogelijk via email beantwoorden.

Let op: voor de toekenning van sommige bijscholingspunten, dien je live aanwezig te zijn. Dit is een eis die sommige organisaties stellen voor nascholing. Dit staat per workshop of lezing aangegeven op onze website onder het kopje ‘Bijscholingspunten.’

Vaak is dit mogelijk. We stemmen dit vooraf samen af.

Bij de workshops zitten hand-outs en deelnamecertificaten voor iedere deelnemer inbegrepen. Deze kan PawFive naar elke deelnemer toezenden of we sturen het naar jullie, zodat jullie het zelf aan de deelnemers kunnen sturen. Beide is mogelijk, afhankelijk van jullie voorkeur.

Ja, ook workshops op locatie in Nederland en Belgie zijn mogelijk.

Indien gewenst kan PawFive ook een locatie regelen voor de workshop of lezing. Zo zijn we zelf gevestigd op Landgoed Beukbergen, een representatieve locatie in het midden van Nederland. Het circa 18 ha. omvattende landgoed met bosperceel is een inspirerende omgeving voor trainingen, workshops en lezingen. Het landhuis, logiesgebouw, koetshuis en kapel bevatten diverse vergader- en conferentieruimten voor 8 tot 90 personen en zijn van alle (digitale) gemakken voorzien. Dit landgoed is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Naast de workshop of lezing van PawFive zijn er extra verhuurmogelijkheden voor aanvullende activiteiten, mogelijkheid tot eten, borrelen en logeren.

Wij denken graag mee over workshops en lezingen die passen bij jouw organisatie en doelgroep. Neem contact met ons op en wij zullen jullie bellen of mailen voor een vrijblijvend gesprek.