EHBO bij honden

Een EHBO workshop die een hondenleven heeft gered!

Weet jij wat je te doen staat als je hond een ongeluk krijgt? In deze workshop leer je wat je als eerste moet doen bij noodgevallen. We behandelen zowel veel voorkomende ongelukken in en rond het huis, als levensbedreigende situaties.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Wat moet je doen als je hond dreigt te stikken in een vastgeraakt bot? Hoe behandel je een (brand)wond of een botbreuk? Wat kan je doen bij een onderkoelde of oververhitte hond? Wat is de beste manier om een gewonde hond te vervoeren? Wat moet je absoluut wel en absoluut niet doen als je hond iets giftigs heeft gegeten?

Hoe check of een hond ademt, een hartslag heeft, bij bewustzijn is of in shock is? Wanneer en hoe geef je reanimatie, mond-op-neus beademing of de Heimlich-greep? Wat te doen bij ernstige bloedingen? Bereid je goed voor of verfris je kennis met de workshop EHBO voor honden.

Wat krijg je bij deze workshop?

Krijg direct toegang voor 14 dagen
Mogelijkheid om vragen te stellen in de chat
Een stappenplan die je thuis kan uitprinten & bewaren
Hand-out & deelnemerscertificaat
€ 34,99 p.p.

Leuk dat je bij ons een workshop wilt volgen! Vul hieronder je gegevens in om je in te schrijven en de betaling te voltooien. Zodra de betaling is afgerond, krijg je een bevestiging per email.

Let op: ingevulde gegevens worden exact zoals ingevuld op de deelnamecertificaten geprint.

Wat komt er aan bod?

  • EHBO bij honden voor simpele huis, tuin- en keukenongelukken
  • EHBO bij levensbedreigende situaties
  • Een stappenplan voor EHBO

Bijscholingspunten:

APDT-BeNe: 10 punten

Voor wie?

Deze workshop is interessant voor iedereen die EHBO voor honden wilt leren. De workshop is sterk aan te raden voor alle hondeneigenaren, hondenliefhebbers en iedereen die met honden werkt!

Geschikt voor medewerkers van hondenuitlaatservices, asielpersoneel en andere hondenprofessionals. Deze workshop is uitermate geschikt als opfrisser (in het kader van bijscholing) voor kynologisch instructeurs en hondengedragstherapeuten.

Hond: niet aanwezig bij deze workshop.

Veelgestelde vragen

Regelmatig krijgen wij vragen over onze workshops. Hieronder hebben wij de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Kan ik dichtbij parkeren?
Ja, er is een parkeerterrein op het terrein van Landgoed Beukbergen. Hier kan je gratis parkeren.
Nee, voor de workshop hoef je niks te kopen. Wij zorgen dat alle materialen aanwezig zijn.
Je hebt 14 dagen bedenktijd na betaling van de workshop. Mocht je na 14 dagen bedenktijd een workshop onverhoopt niet kunnen bijwonen, neem dan contact met ons op met info@pawfive.nl. We geven dan geen restitutie, maar kijken of je de workshop op een ander moment kan bijwonen.
Via de website kan je je inschrijven voor de workshop. Je ontvangt daarna een bevestiging van inschrijving per email. Daarnaast ontvang je een toegangslink waarmee je live kan deelnemen aan de workshop. Je kan direct deelnemen met de link en je hoeft geen extra programma’s te downloaden op je desktop, mobiel of tablet. Indien je niet live aanwezig bent, wordt automatisch geregeld dat je achteraf kan deelnemen.
Ja, je kan tijdens het inschrijven aangeven of je live aan de workshop wilt deelnemen of achteraf. Indien je je opgeeft voor live deelname, maar onverhoopt niet aanwezig bent zal je automatisch worden ingeschreven voor achteraf deelname. Bij deelname achteraf ontvang je binnen 48 uur na de workshop een email met een link. Hiermee kan je de workshop gedurende 14 dagen terugkijken. Je kan tijdens het terugkijken vragen stellen in de chat. Wij krijgen hier een notificatie van en zullen je vragen zo snel mogelijk via email beantwoorden. Nadat je hebt deelgenomen aan de workshop, ontvang je automatisch een hand-out, deelname certificaat en eventueel aanvullend materiaal (indien van toepassing).

Wat krijg je bij deze workshop?

Een stappenplan die je thuis kan uitprinten & bewaren
Hand-out & deelnemerscertificaat
Gratis welkomstpakket (niet bij online edities)