Bedankt voor je aanmelding

Leuk dat je je hebt aangemeld, wij zien je graag tegemoet!

Je ontvangt binnen enkele minuten een email met de bevestiging.

Heb je nog geen bevestiging ontvangen?

Als je binnen 10 minuten nog geen email hebt ontvangen, neem dan contact op met info@pawfive.nl.

Waar staan wij voor?

PawFive richt zich op de ontwikkeling van mens en hond samen.

Hoogwaardige kwaliteit

Bij PawFive hechten we waarde aan kwaliteit. We doen ons best om jou en je hond een belevenis rondom onze diensten te bieden. Persoonlijke services, interactieve lessen, een unieke locatie en onze overige speerpunten zijn hier onderdeel van. In de toekomst willen we onze dienstverlening blijven uitbreiden, om jou het meest passende traject te kunnen bieden.

Positieve training

Positieve training is ons uitgangspunt. Positieve training staat voor training waarbij geen mentale en fysieke druk op de hond wordt gelegd. We moedigen gewenst gedrag aan en proberen ongewenst gedrag te voorkomen. Laat je hond toch ongewenst gedrag zien, dan leren we je hoe je dat kan corrigeren (zonder mentale en fysieke druk).

Persoonlijke leertraject

Geen enkele hond en baas zijn hetzelfde. Daarom biedt PawFive iedere klant de mogelijkheid om een persoonlijk leertraject samen te stellen. Je leertraject kan bestaan uit online leren, leren in de praktijk of een mix hiervan. Dit kan in de vorm van groepslessen & privélessen. Je kan ervoor kiezen om alleen een cursus te volgen, of je kennis uit te breiden met verdiepende workshops.

Unieke locatie

PawFive is gevestigd op een unieke locatie in het midden van Nederland. Onze klanten krijgen les op het terrein van Landgoed Beukbergen. Jij en je hond zijn welkom op de appelboomgaarde. PawFive verzorgt ook activiteiten in het circa 18 hectare omvattende bosgebied dat behoort tot het landgoed. Workshops vinden onder andere plaats in het koetshuis en het landhuis.

Wetenschappelijk inzicht

De werkwijze van PawFive is gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke inzichten op het gebied van honden, training & gedrag. We geven adviezen die grondig zijn onderbouwd. Hier hechten we veel waarde aan en onze medewerkers worden hierin getraind. Zo leer jij ook de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hondentraining.