Puppycursus

De Puppycursus van PawFive geeft jou en je puppy een goede start samen. In de puppyklas leer je samenwerken met je pup, je pup op te voeden en een aantal basisoefeningen. Er wordt veel aandacht besteed aan de socialisatie van je pup en de band met je pup versterken. Je leert je pup trainen door middel van positieve training.

Hierdoor kan je kleine pup opgroeien tot een betrouwbare en fijne kameraad voor later. Bij elke oefening houden we rekening met de leerfase waarin jouw pup zich bevindt. De cursus is geschikt voor iedereen, of het nu je eerste hond is of dat je al een ervaren hondeneigenaar bent. Ook is het hele gezin welkom op de cursus.

Puppy’s in de leeftijd van acht tot maximaal zestien weken (mits ze gevaccineerd zijn) zijn welkom bij de Puppycursus van PawFive. Is jouw puppy al wat ouder? Dan zijn jullie welkom bij de Starterscursus.

Na de Puppycursus kan je doorstromen naar de Basiscursus.

Belangrijke aankondiging

Beste cursisten van PawFive,

Zoals sommigen van jullie wellicht weten, heeft onze eigenaresse Masha Gubkina helaas te maken gehad met gezondheidsproblemen.

Ondanks de uitdagingen, is PawFive blijven draaien dankzij de inzet en toewijding van Maureen Kemeling. Zij heeft achter de schermen alle taken uitgevoerd, zodat onze groepslessen, cursussen en privélessen doorgingen zoals gepland.

We willen nu aankondigen dat Maureen’s rol binnen PawFive zal veranderen. Vanaf 26 augustus 2023 zal Maureen officieel de leiding over alle groepscursussen en privélessen nemen onder haar eigen hondenschool ‘Kemeling & Dogs Training’. Er zullen geen grote veranderingen plaatsvinden voor onze cursisten. Hoewel de naam van de groepscursussen en privélessen verandert, blijft het team en de inhoud van de cursussen hetzelfde. Mocht je vragen hebben of willen inschrijven voor een cursus dan kan dat hier.

We hebben het volste vertrouwen dat het team deze overgang naadloos zal laten verlopen en dat de kwaliteit van onze dienstverlening even hoog zal blijven als altijd. Alle overige diensten van PawFive blijven onveranderd. Maureen blijft voorlopig ook het email beheer en administratie bij PawFive uitvoeren.

Hartelijk bedankt voor jullie begrip en blijvende steun.

Team PawFive

Deze puppygroep is qua inhoud gelijk aan de andere Puppycursus, met het verschil dat jij bepaalt wanneer je wilt instromen. Je hebt net als in de reguliere lesgroep 10 aansluitende lessen, alleen het verschil is dat jij zelf bepaalt wanneer je wilt beginnen. Stuur een bericht naar info@pawfive.nl met als onderwerp: Puppy instroomgroep. Wij nemen dan binnen 48 uur contact met je op om af te spreken wanneer je eerste lesuur is.

Wat krijg je bij deze cursus?

12 lessen (2 theorie & 10 praktijk)
Gratis Puppy E-book & Socialisatielijst
Hand-out van theorielessen
Deelnemerscertificaat
Persoonlijke huiswerkoefeningen per email
Aanvullende informatie voor jou en je puppy per email
Gratis welkomstpakket
€ 215,-

Leuk dat je bij ons lessen wilt volgen! Vul hieronder je gegevens in om je definitief in te schrijven.

Wat leer je in de praktijk?

 • Aandacht van je hond 5 seconden vasthouden
 • Omgaan met voorbijgangers, honden, joggers, fietsers, steppers, auto’s, tractoren, katten, paraplu’s en andere prikkels
 • Wandelen met slappe lijn
 • Iemand begroeten met je hond naast je
 • Oefening ‘Zit,’ ‘Blijf’ en ‘Wacht’
 • Samen spelen en oefening ‘Los’
 • Oefening ‘Kom hier’ en hond vastmaken
 • Oefening ‘Leave it’
 • Verzorgingsoefeningen

Wat leer je nog meer over je hond?

 • Algemene informatie over de hond en de afstamming van de hond
 • Het lichaam van je puppy
 • Ontwikkelingsfases van je puppy
 • Dominantie theorie versus positieve training
 • Hoe moet ik mijn puppy opvoeden?
 • Lichaamstaal en stress signalen van je hond

Wat krijg je bij deze cursus?

12 lessen (2 theorie & 10 praktijk)
Gratis Puppy e-book & Socialisatielijst
Hand-out van theorielessen
Deelnemerscertificaat
Persoonlijke huiswerkoefeningen per email
Aanvullende informatie voor jou en je puppy per email
Gratis welkomstpakket