Kaylee van Zutphen

Stagiaire hondentrainer
Foto van Kaylee & Dakota

Kaylee van Zutphen is van jongs af aan al een dierenvriend en heeft altijd huisdieren gehad. Na de middelbare school is ze begonnen aan de opleiding ‘Dierenartsassistent Paraveterinair’ MBO 4+ op het Wellant College te Houten. Jammer genoeg heeft ze de opleiding niet afgemaakt en is ze na een jaar gestopt met de opleiding.

Na dat jaar heeft Kaylee verschillende opleidingen gevolgd, o.a. in de evenementenbranche en in de ICT. Maar na al die jaren wist Kaylee dat de dieren toch wel haar toekomst zijn. Ondertussen heeft Kaylee de cursus ‘Alles over de hond’ afgerond met een 9,5 en er een getuigschrift mee behaald.

Op dit moment volgt Kaylee de opleiding ‘Hondeninstructeur’ via LOI. In het komende jaar gaat ze zich ook specialiseren in HUS bij de Martin Gaus Academie, om in de toekomst aan een eigen hondenuitlaatservice te kunnen beginnen.

Bij PawFive zal Kaylee voorlopig stage lopen bij de groepslessen en uiteindelijk ook groepslessen verzorgen als hondentrainer. Naast de stage bij PawFive heeft Kaylee een bijbaan bij een fastfoodketen om wat extra uren erbij te verdienen. Uiteindelijk wilt Kaylee een eigen hondenuitlaatservice starten. Zelf heeft ze een lieve Shiba genaamd Dakota.

Opleidingen

    Opleidingen
  • ‘Dierenartsassistent Paraveterinair,’ MBO4+, niet behaald bij het Wellant College, Houten
  • ‘Hondeninstructeur,’ in opleiding bij de LOI
  • Cursussen
  • ‘Alles over de hond,’ bij NHA
  • Webinars
  • Webinar ‘Dit is de hond’ van PawFive