Denksport voor honden

De workshop Denksport voor honden wordt in twee varianten aangeboden. Het is mogelijk om alleen deel 1 (online workshop) te volgen of om deel 1 en 2 te volgen. Deel 2 bestaat uit een praktijkgedeelte waarin je met je hond gaat kennismaken met denksport.

Deze workshop gaat over denksport voor honden. Ook wel hersenwerk, hondenpuzzels en neuswerk genoemd. Wat is dit en waar is dit goed voor? In deze workshop maken jij en je hond op een interactieve manier kennis met verschillende vormen van denksport. We onderzoeken de intelligentie en cognitieve vaardigheden van honden. Je ontdekt ook hoe je met hele simpele handelingen het leven van je hond kan verrijken. Je leert met welke denksport je het zelfvertrouwen van je hond kan vergroten.

In het tweede gedeelte ga je samen je hond aan de slag in de praktijk! Samen plezier hebben en denksport beoefenen waarbij je hond zijn natuurlijke instinct en hersenen moet gebruiken. Je wordt geïnspireerd met denksport die je kan aanschaffen, zelf maken en hoe je buiten gebruik kan maken van de omgeving voor denksport. Deze workshop biedt unieke tips op het gebied van denksport voor honden!

Wat krijg je bij deze workshop?

Ideeën voor denksport die je samen met je hond kan doen
Interactieve workshop met kennis, plezier en ontspanning
Hand-out & deelnemerscertificaat
Gratis welkomstpakket (niet bij online edities)

Deel 1: € 30,- p.p.
Deel 1 & 2: € 50,- per hond

Deel 1
Duur: 1,5 uur
Datum & tijd: On demand, direct na aanmelden kan je de workshop bekijken
Locatie: Online

Deel 2
Duur: 1 uur
Datum: Zaterdag 12 maart 2022
Tijd: 10.15-11.15 uur
Locatie: Landgoed Beukbergen

Leuk dat je bij ons een workshop wilt volgen! Vul hieronder je gegevens in om je in te schrijven en de betaling te voltooien. Zodra de betaling is afgerond, krijg je een bevestiging per email.

Let op: ingevulde gegevens worden exact zoals ingevuld op de deelnamecertificaten geprint.

Wat komt er aan bod?

  • Wat is denksport voor je hond?
  • Hoe denksport het leven van een hond kan verrijken
  • Welke denksporten zijn er voor honden?
  • Hoe je het zelfvertrouwen van je hond kan vergroten met denksport
  • Hoe kan ik zelf denksport met mijn hond gaan doen?
  • Denksporten zelf maken

Deel 1: Theorieles (zonder honden).
Deel 2: Praktijkles met honden.

Voor wie?

Deze workshop is geschikt voor iedereen die zijn algemene kennis van honden wilt vergroten. Ook is de cursus voor iedereen die Denksport met een hond wilt uitproberen. Je mag je eigen hond meenemen, maar je mag ook zonder hond langskomen. Je wordt dan gekoppeld aan een geschikte hond (en hondeneigenaar) met wie je denksport in de praktijk kan uitproberen.

Deze workshop is ook interessant voor kynologisch instructeurs & hondengedragstherapeuten in opleiding, medewerkers van hondenuitlaatservices, asielpersoneel en andere hondenprofessionals die basiskennis willen opdoen over denksport voor honden.

Bijscholingspunten:

APDT-BeNe: 10 punten

Veelgestelde vragen

Regelmatig krijgen wij vragen over onze workshops. Hieronder hebben wij de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Kan ik dichtbij parkeren?
Ja, er is een parkeerterrein op het terrein van Landgoed Beukbergen. Hier kan je gratis parkeren.
Nee, voor de workshop hoef je niks te kopen. Wij zorgen dat alle materialen aanwezig zijn.
Je hebt 14 dagen bedenktijd na betaling van de workshop. Mocht je na 14 dagen bedenktijd een workshop onverhoopt niet kunnen bijwonen, neem dan contact met ons op met info@pawfive.nl. We geven dan geen restitutie, maar kijken of je de workshop op een ander moment kan bijwonen.
Via de website kan je je inschrijven voor de workshop. Je ontvangt daarna een bevestiging van inschrijving per email. Daarnaast ontvang je een toegangslink waarmee je live kan deelnemen aan de workshop. Je kan direct deelnemen met de link en je hoeft geen extra programma’s te downloaden op je desktop, mobiel of tablet. Indien je niet live aanwezig bent, wordt automatisch geregeld dat je achteraf kan deelnemen.
Ja, je kan tijdens het inschrijven aangeven of je live aan de workshop wilt deelnemen of achteraf. Indien je je opgeeft voor live deelname, maar onverhoopt niet aanwezig bent zal je automatisch worden ingeschreven voor achteraf deelname. Bij deelname achteraf ontvang je binnen 48 uur na de workshop een email met een link. Hiermee kan je de workshop gedurende 14 dagen terugkijken. Je kan tijdens het terugkijken vragen stellen in de chat. Wij krijgen hier een notificatie van en zullen je vragen zo snel mogelijk via email beantwoorden. Nadat je hebt deelgenomen aan de workshop, ontvang je automatisch een hand-out, deelname certificaat en eventueel aanvullend materiaal (indien van toepassing).

Wat krijg je bij deze workshop?

Ideeën voor denksport die je samen met je hond kan doen
Interactieve workshop met kennis, plezier en ontspanning
Hand-out & deelnemerscertificaat
Gratis welkomstpakket (niet bij online edities)