Denksport voor honden

De workshop Denksport voor honden wordt in twee varianten aangeboden. Het is mogelijk om alleen deel 1 (online workshop) te volgen of om deel 1 en 2 te volgen. Deel 2 bestaat uit een praktijkgedeelte waarin je met je hond gaat kennismaken met denksport.

Deze workshop gaat over denksport voor honden. Ook wel hersenwerk, hondenpuzzels en neuswerk genoemd. Wat is dit en waar is dit goed voor? In deze workshop maken jij en je hond op een interactieve manier kennis met verschillende vormen van denksport. We onderzoeken de intelligentie en cognitieve vaardigheden van honden. Je ontdekt ook hoe je met hele simpele handelingen het leven van je hond kan verrijken. Je leert met welke denksport je het zelfvertrouwen van je hond kan vergroten.

In het tweede gedeelte ga je samen je hond aan de slag in de praktijk! Samen plezier hebben en denksport beoefenen waarbij je hond zijn natuurlijke instinct en hersenen moet gebruiken. Je wordt geïnspireerd met denksport die je kan aanschaffen, zelf maken en hoe je buiten gebruik kan maken van de omgeving voor denksport. Deze workshop biedt unieke tips op het gebied van denksport voor honden!

Wat krijg je bij deze workshop?

Ideeën voor denksport die je samen met je hond kan doen
Interactieve workshop met kennis, plezier en ontspanning
Hand-out & deelnemerscertificaat
Gratis welkomstpakket*

*Geldt niet bij online workshops

Deel 1: € 30,- p.p.
Deel 1 & 2: € 50,- per hond

Deel 1
Duur: 1,5 uur
Datum: Woensdag 6 oktober 2021
Tijd: 19:00 – 20:30 uur
Locatie: Online

Deel 2
Duur: 1 uur
Datum: Woensdag 13 oktober 2021
Tijd: 19:00 – 20:00
Locatie: Landgoed Beukbergen

Leuk dat je bij ons een workshop wilt volgen! Vul hieronder je gegevens in om je in te schrijven en de betaling te voltooien. Zodra de betaling is afgerond, krijg je een bevestiging per email.

Let op: ingevulde gegevens worden exact zoals ingevuld op de deelnamecertificaten geprint.

Wat komt er aan bod?

  • Wat is denksport voor je hond?
  • Hoe denksport het leven van een hond kan verrijken
  • Welke denksporten zijn er voor honden?
  • Hoe je het zelfvertrouwen van je hond kan vergroten met denksport
  • Hoe kan ik zelf denksport met mijn hond gaan doen?
  • Denksporten zelf maken

Deel 1: Theorieles (zonder honden).
Deel 2: Praktijkles met honden.

Voor wie?

Deze workshop is geschikt voor iedereen die zijn algemene kennis van honden wilt vergroten. Ook is de cursus voor iedereen die Denksport met een hond wilt uitproberen. Je mag je eigen hond meenemen, maar je mag ook zonder hond langskomen. Je wordt dan gekoppeld aan een geschikte hond (en hondeneigenaar) met wie je denksport in de praktijk kan uitproberen.

Deze workshop is ook interessant voor kynologisch instructeurs & hondengedragstherapeuten in opleiding, medewerkers van hondenuitlaatservices, asielpersoneel en andere hondenprofessionals die basiskennis willen opdoen over denksport voor honden.

Bijscholingspunten:

APDT-BeNe: 10 punten

Wat krijg je bij deze workshop?

Ideeën voor denksport die je samen met je hond kan doen
Interactieve workshop met kennis, plezier en ontspanning
Hand-out & deelnemerscertificaat
Gratis welkomstpakket*